Badrum & Kök

Köks- & badrumsrenovering i Skåne, Malmö samt Lund
ByggDirect har lång erfarenhet av badrums- och köksrenovering. Våra hantverkare är noggranna och är certifierade både för plattsättning samt för våtrum och vi utför jobb i trakterna av Malmö och Lund.
Vårt motto är: “Det som skiljer det ordinära från extraordinära är det där lilla extra”.

Så kan en badrumsrenovering gå till
Först måste förstås det gamla badrummet rivas om en helrenovering ska genomföras. Det innebär att all inredning rivs och ska även rör och toalettstol bytas ut så tas även de bort. Det som sedan sker är att rummet “primas” vilket innebär att de grundläggande för en badrumsrenovering sker i form av att primer rollas på väggar och golv. Detta är grunden i försvaret mot fuktskador. I rummets vinklar där vägg möter tak och golv behöver det tätast extra noga, det sker med en så kallad fiberremsa. Kontakta oss för mer information om hur resten av en badrumsrenovering går till.

Så kan en köksrenovering gå till
När en köksrenovering ska genomföras så finns det många saker att tänka på. Börja med att fundera på om du/ni vill byta ut hela köket eller delar av det. I vissa fall kan det räcka med att byta ut köksluckorna eller arbetsbänken för att köket ska kännas som nytt igen. Andra fall kräver utbyte av mer eller så ska köket flyttas helt vilket kräver en större budget. Räkna och fundera och kom gärna med frågor till oss om hur din köksrenovering ska läggas upp. Vi arbetar i sydvästra Skåne.

10-års garanti på utfört arbete
Vi innehar våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådet (bkr.se) samt är medlem i PER – Plattsättnings Entreprenörers Riksförening.
Efter utfört arbete får du ett kvalitetsdokument av oss som ger dig 10-års garanti där vi tar det totala ansvaret för hela projektet inklusive VVS och el.